LoRa is een Long Range, Low Power IoT-verbinding speciaal ontwikkeld om kleine hoeveelheden informatie uit te wisselen tussen objecten en systemen. Met deze technologie is het mogelijk om met een zeer compacte batterij verschillende jaren t communiceren.

Materiaal/materieel beveiligen via een LoRa tracker is nuttig voor alle toepassingen waar de inbouw van een GPS tracker niet mogelijk is. Echter is er een groot verschil tussen beide. LoRa trackers via triangularisatie (mastbepaling) zijn veel minder precies dan trackers via GPS.

Het principe is het volgende: de tracker zendt een signaal uit, die wordt opgevangen door de verschillende masten. Aan de hand van de ontvangst wordt er een positie berekend. Afhankelijk van de ontvangst krijgt u een precisie van 20 meter tot in het slechtste geval 5 kilometer.

Het voordeel is wel dat u, zonder montage, een heel compacte tag in een machine kan plaaten. Deze kan 4 posities per dag doorsturen naar onze online mobiele applicatie en met een levensduur van 5 jaar.LoRa tag van 123-track.nl

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

LoRa tag app van 123-Track.nl

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies