filter_list

Filter

BIKETRAX

De GPS tracker bevat een geïntegreerde simkaart. Zo kan er gecommuniceerd worden met servers die op hun beurt communiceren met de BIKETRAX app. 

Via de applicatie kan je de locatie van jouw elektrische fiets steeds realtime in de EU volgen. 

Verder heb je ook de mogelijkheid een alarm te verkrijgen bij ongeoorloofd gebruik. 

De eerste 12 maanden gebruik van de applicatie zitten steeds mee verwerkt in de aankoopprijs. 
Nadat dit eerste jaar verstreken is, betaal je 3,95 euro per maand of 39,50 euro per jaar. Deze betaling gebeurt via de applicatie. Je kan het contract steeds opzeggen. 

Je kan via de app zelf makkelijk gebruik en verbruik regelen. 

Diefstalbeveiliging

De E-bike tracker van BikeTrax is momenteel de beste GPS-diefstalbeveiliging die beschikbaar is voor alle e-bike-eigenaren. De tracker kan onzichtbaar worden geïnstalleerd in het motorhuis.  

Applicatie 

De routes die jouw tracker geregistreerd hebben worden opgeslagen, je kan steeds alle routes herbekijken op de kaart alsook afstanden en snelheden. 

Je krijgt toegang tot de app door middel van een persoonlijke login. Met deze login kan je inloggen op een aantal apparaten, zo kunnen verschillende personen hetzelfe voertuig volgen, zo weet u bijvoorbeeld als ouder altijd voor jouw kind zich bevind. 

Installatie

Normaal gesproken is de GPS-tracker verbonden met de batterij van uw e-bike om de stroomvoorziening te garanderen. Wanneer de batterij van de e-bike wordt uitgeschakeld of verwijderd, blijft de extra batterij van de GPS Tracker de energie leveren die nodig is voor monitoring.
De maximale looptijd is 14 uur voor actieve GPS-tracking en maximaal 3 weken voor stand-by werking. De extra batterij wordt onmiddellijk na het inschakelen van uw e-bike opgeladen. Het duurt ongeveer 1,5 uur om op te laden van 0 tot 100%.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies